Behandelingen

Volledige voetbehandeling

Behandeling bestaande uit het knippen, reinigen en frezen van de nagels. Indien nodig het behandelen van ingegroeide nagels en/of verdikte nagels. Eelt, kloven en/of likdoorn verwijderen. De behandeling eindigt met het incremen van de voeten. Uw voeten kunnen weer verzorgd en uitgerust op stap!

Cosmetische behandelingen

Naast de nodige verzorging biedt de pedicure ook cosmetische behandelingen. Hieronder wordt verstaan een voetmassage, het lakken van nagels met nagellak of speciale gellak. Informeer bij de pedicure naar de mogelijkheden. 

Reumatische voet

Mensen die reuma hebben kampen vaak met problemen aan hun voeten. Speciale voetverzorging is dan wenselijk. De pedicure die is aangesloten bij Provoet en door middel van specialisatie is bevoegd om problemen aan de reumatische voet te herkennen en te behandelen. Voeten van mensen met reuma worden regelmatig gescreend. Mensen met reuma hebben vaker last van eelt en likdoornvorming, dit vraagt om extra aandacht van de voeten.

Diabetische voet

De diabetische voet kenmerkt zich door de volgende complicaties: verminderde bloedtoevoer, uitval van zenuwen, verandering van de huid, gevoeligheid voor infecties, vergroeiing van de voet. Voetproblemen bij diabetici zijn helaas niet altijd te voorkomen, daarom is het verstandig om uw voeten regelmatig te laten controleren en behandelen door een pedicure die aangesloten is bij Provoet. 

Sporters

De voeten van sporters hebben veel te lijden. Het veelvuldig afzetten, landen en draaien, kan resulteren in zere voeten. De pedicure kan pijnlijke plekken drukvrij leggen en u eventueel van schoenadvies voorzien. 

Overige behandelingen

Wilt u geen volledige behandeling, maar heeft u een specifieke klacht die de pedicure kan verhelpen? Dit kan door middel van een deelbehandeling. Hierbij valt te denken aan het knippen van nagels of het verwijderen van eelt of een likdoorn. Op de pagina "tarieven' vindt u de diverse behandelingen met bijbehorende kosten.